NYHEDER & DEBAT

Niels Fuglsang i Hillerød – valg 9. juni

EU-VALG - 8. maj 2024 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Vil du hjælpe?

Kom og støt Niels’ genvalg til Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet.
Den 16. og 30. maj kommer Niels til Hillerød. 
​​​​​Læs mere

Hillerøds Klimahandledag

TALE - 26. april 2024 
Af Louise Colding Sørensen, Gruppenæstformand

Vores klimahandledag er en del af Den Nationale Klimahandledag og den er skabt for at give os borgere konkrete handlemuligheder og ideer til en mere bæredygtig og klimavenlig hverdag.
​​​​Læs mere

Favrholm Stadionkvarter – næste store skridt er ved at blive taget

NYHED - 25. april 2024 
Af Kirsten Jensen, Borgmester

Vi tog et stort skridt hen imod Favrholm Stadionkvarter onsdag aften i byrådet og nu kommer en 8 ugers høringsperiode med borgermøde 30. maj, hvor du kan være med.
​​​​Læs mere

Plejeboligerne på Frederiksbro

TALE - 25. april 2024 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

I socialdemokratiet er vi for flere plejehjemsboliger. Jeg har dog problemer med den måde, kommunen er kommet frem til plejeboligerne på Frederiksbro.
​​​​Læs mere

Generalforsamling 2024

NYHED - 25. februar 2024 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Rigtig god og velbesøgt generalforsamling i Socialdemokratiet i Hillerød i går. Socialdemokratiet i Hillerød har dygtige politikere, der lytter til borgerne og flittige medlemmer, der sammen med bestyrelse og politikere kæmper for et bedre samfund.
​​​Læs mere

Upcyclingscenter ved Uvelse

DEBAT - 05. februar 2024 
Af Thomas Brücker (S), gruppeformand, Louise Colding (S), formand for Natur, Miljø og Klimaudvalget. Foto: Allan Nørregaard, sn.dk

En sag om Upcyclingscenter Nordsjælland, Uvelse, er blevet aktuel igen. Vi så første gang sagen i august 2020. Dengang stemte Socialdemokraterne imod lokalplanen og vi holder fast i vores modstand.
​​​Læs mere

Hvorfor har mange politisk berøringsangst?

DEBAT - 01. februar 2024 
Af Per Kristensen, Formand i partiforeningen

Hvorfor skjuler mange deres politiske holdning? Er det, fordi det kan være svært at tage stilling, og nemmere at undlade at tage stilling, eller er det fordi, at man kan skifte standpunkt, så den passer i den aktuelle debat, og derfor ikke ønsker at tilhøre et politisk parti?
​​Læs mere

Hvem kender ikke Anker?

ARRANGEMENT - 24. januar 2024 
Af Per Kristensen, Formand i partiforeningen

Socialdemokratiet i Hillerød har lavet en aftale med Ankers sekretær, Lissa Galle. Hun kommer derfor til Hillerød torsdag den 7. marts og fortæller historier om de mange år, hun samarbejdede med Anker Jørgensen.
​​Læs mere

4 kommuner bar BNP-væksten i 2022

NYHED - 14. januar 2024 
Af Socialdemokratiet i Hillerød, Grafik af Momentum, KL

Medico-eventyret i Hillerød kan nu ses på Danmarks bruttonationalprodukt!
Det er en vækst vi kan være stolte af, og som er gjort muligt af mange handlinger og i gode samarbejder med mange dygtige mennesker.
​​Læs mere

Har du læst borgmesterens nytårstale?

TALE - 02. januar 2024 
Af Kirsten Jensen, Borgmester

“Hvor vil du gerne bo, leve og arbejde?" Et indlysende svar på det spørgsmål synes at være den nye Hillerød-bydel, Favrholm. Museum Nordsjælland kommet frem til, at man både før og efter Kristi fødsel har villet bo netop der. 
​Læs mere

Er private plejehjem altid fantastiske?

DEBAT - 16. december 2023 
Af Susanne Due Kristensen, Foto Thomas Olsen sn.dk

Vi har brug for flere plejehjemsboliger, og flere er på vej. Kommunen bygger Generationernes Kvarter i Favrholm og MGH vil bygge privat plejehjem i Frederiksbro.
​Læs mere

Fie Hækkerup lå på gulvet og skreg

NYHED - 13. december 2023 
Af tv2kosmopol.dk, Foto Stine Sylversten

"De mest sindssyge smerter jeg har oplevet i mit liv". Vores lokale folketingsmedlem Fie Hækkerup oplevede en voldsom og smertefuld medicinsk abort i sommers.
​Læs mere

Så har Hillerød fået en ny S-togstation

NYHED - 12. december 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Vores dygtige borgmester, Kirsten Jensen kæmpede for at få det nye hospital til at ligge i Favrholm. Det lykkedes, og så gik kampen ind på en ny S-togsstation.​​​
Læs mere

Ny Ældreordfører

NYHED - 12. december 2023 
Af Fie Hækkerup, MF for Socialdemokratiet

Jeg er af den socialdemokratiske folketingsgruppe blevet valgt til Socialdemokratiets nye ældreordfører. Det er jeg både hamrende stolt og meget beæret over!​​​
Læs mere

Natur-arrangement i Royal Stage

NYHED - 04. december 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Vi har her til aften haft et godt natur-arrangement i Royal Stage, hvor vi havde besøg af Niels Fuglsang der kom og fortalte levende om EU og en ny naturlov, der er på vej.​​​
Læs mere

Gløgg og æbleskiver 9. december

INVITATION - 15. november 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Vi glæder os til at møde alle medlemmer d. 9. december til gløgg og æbleskiver hos 3F, Milnersvej fra kl. 13 til 16, så vi kan ønske hinanden en rigtig glædelig jul.
 

Budget vedtaget for de næste 4 år

NYHED - 04. oktober 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

Så fik vi vedtaget Hillerød Kommunes husholdningsbudget for de næste fire år. Alle 27 medlemmer af Hillerød byråd stemte for. Tak til alle partier for et konstruktivt samarbejde.
​​​Læs mere

Næste års budget

NYHED - 18. september 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Trods vanskelige betingelser har vores dygtige borgmester endnu engang fået enderne til at nå sammen, så et helt og enigt byråd kan stå bag næste års budget.
​​​Læs mere

Klar til budgetforhandlinger

NYHED - 14. september 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange områder, der trænger til ekstra opmærksomhed i dette års budgetforhandlinger. Men to områder er særligt vigtige, for det gælder ikke kun morgendagen men er afgørende for den fremtid, som vi leverer videre til til vores børn.
​​​Læs mere

Socialdemokratiets budgettale

TALE - 30. august 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand. Foto: Thomas Olsen, SN.DK.

Igen i år skal er vi finde løsninger på store udfordringer, som vil betyde meget for mange. Læser man det budget, som direktionen har lagt frem for byrådet, kan man måske tro, at økonomien er god, og at der i år må være mulighed for at sætte gang mange nye ting.
​​​Læs mere

Borgmesterens Sankt Hans tale

TALE - 25. juni 2023 
Af Kirsten Jensen, Borgmester

Først vil jeg sige tak til dem, som i Hillerød og mange andre steder i vores kommune, arrangerede Skt. Hans, så vi kunne være sammen og ønske hinanden god sommer. Vejret var denne aften, den smukkeste ramme om Skt. Hans-fejring.
​​​Læs mere

Et vigtigt skridt i klimakampen

TALE - 23. juni 2023 
Af Louise Colding, Byrådsmedlem og næstformand

I onsdags var jeg med til at træffe en beslutning, som muligvis er den vigtigste, jeg har været med til i mine 17 år som kommunalpolitiker.
​​​Læs mere og lyt til talen

Strategi for fysisk planlægning

TALE - 01. juni 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

I aften skal vi behandle og forhåbentlig godkende udkastet til strategi for fysisk planlægning. En strategi, der skal danne grundlag for den kommuneplan, som vi i byrådet skal vedtage i 2025.
​​​Læs mere

Tanker fra Gruppeformanden

DEBAT - 30. maj 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

Det bliver virkelig svært at lægge de kommunale budgetter det kommende efterår. Nogle refleksioner over den netop indgåede kommuneaftale: Samlet set er der afsat 304 mia. til service og 19 mia. til anlæg. 
​​​Læs mere

Hvad er op og ned på private plejehjem?

NYHED - 24. maj 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

I samarbejde med SF gennemførte vi i går et velbesøgt møde med knap 60 deltagere. Vi mangler plejehjemspladser i Hillerød Kommune, så derfor er kommunens politikere delt i spørgsmålet om private plejehjem. Er det ideologi, økonomi eller noget helt tredje?
​​Læs mere

Er det ideologi eller de politiske mærkesager, der ligger bag deltagelse i det politiske arbejde?

DEBAT - 27. april 2023 
Af Per Kristensen, Formand for partiforeningen

De politiske partiers opgave er at opstille kandidater til offentlige valg. Det er ikke nødvendigvis vejen til en politisk karriere, som er den primære grund til at melde sig ind i et politisk parti. Det er oftest partiets politik, partiets ideologi samt partiets politiske mærkesager, der skaffer nye medlemmer.
​​Læs mere

Aktivitet for hele familien søndag d. 30. april

INVITATION - 10. april 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Søndag den 30. april kl. 13.00, Frivilligcentret, Fredensvej 12C i Hillerød. ”Orienteringsløb” eller gåtur omkring slottet i Hillerød. Socialdemokratiet inviterer til ”orienteringsløb” ved Slotssøen i Hillerød for hele familien med sjove poster om forskellige lokale historier. 
​​Læs mere

Upcyclingscenter på Højlundevej

TALE - 30. marts 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

Socialdemokrater opfordrede til at lade sagen ligge, men et snævert flertal vil begynde lokalplansarbejdet - igen. Efter en beslutning i det tidligere byråd som efter en lang proces sagde nej til en lokalplan for et Upcyclingscenter på Højlundevej, Uvelse, har det smallest mulige flertal i det nye byråd nu besluttet, at virksomheden igen må få behandlet en lokalplan.
​Læs mere

Generalforsamling 2023

GENERALFORSAMLING - 20. marts 2023 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

Vi holdt generalforsamling i Socialdemokratiet i Hillerød her lørdag, og jeg skulle vælge – blandt mange muligheder – hvad jeg skulle fortælle om vores arbejde for Hillerød Kommune i Hillerød Byråd, og hvor vi som socialdemokrater sætter ind. Vores mærkesager er velfærd og miljø.
Læs mere

Ny formand for Socialdemokratiet i Hillerød!

PRESSEMEDDELELSE  - 20. marts 2023 
Af Partiforeningens Bestyrelse

Lørdag valgte medlemmerne af Socialdemokratiet i Hillerød, Per Kristensen, som deres nye formand. Per ser frem til at lede arbejdet med alt det organisatoriske, der skal til for at sikre gode socialdemokratiske resultater ved valg til byråd, regionsråd, Folketinget og Europa-Parlamentet.
Læs mere

Orientering fra Bestyrelsen - Marts

ORIENTERING - 18. marts 2023 
Af Af Partiforeningens Bestyrelse

Formand Mustafa Adham indledte mødet med at nævne, at formålet med afskedsbestyrelsesmødet var at få mulighed for at sige pænt tak for indsatsen til de bestyrelsesmedlemmer, som har valgt at takke af til generalforsamlingen.
Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til generalforsamlingen

GENERALFORSAMLING - 18. marts 2023 
Af Mustafa Adham-Bey, Formand for partiforeningen

Dato og mødetid: Lørdag den 18. marts 2023, kl. 09.30-12.30
Sted: 3F, Milnersvej 41D, 3400 Hillerød
Deltagere: Medlemmer af partiforeningen Socialdemokratiet i Hillerød
Læs mere

I vores kommune skal vi også forebygge økonomisk kriminalitet mod seniorer

LÆSERBREV - 02. marts 2023 
Af Susanne Due Kristensen, Byrådsmedlem

I Frederiksborg Amts Avis kunne man d. 21. februar læse, at et stigende antal borgere i Nordsjælland er udsat for kontakt- og databedrageri.
Læs mere

Orientering fra Bestyrelsen

ORIENTERING - 26. februar 2023 
Af Partiforeningens Bestyrelse

Bestyrelsen for Socialdemokratiet i Hillerød holdt bestyrelsesmøde den 6. februar 2023, hvor følgende temaer blev drøftet: Foreningens hjemmeside, Generalforsamling, Formandsposten, Kassererposten, Aktivitetsplanen 2023...
Læs mere

Styrket infrastruktur omkring det nye hospital

NYHED - 09. februar 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød og MF Fie Hækkerup

Vores borgmester Kirsten Jensen og vores folketingsmedlem Fie Hækkerup har kæmpet for at få udvidet Overdrevsvejen til fire spor. Det har betydning for, hvor hurtigt ambulancer fra hele Nordsjælland kan komme til det nye hospital i Hillerød.
Læs mere

Bestyrelsesmøde den 6. februar

MØDE - 02. februar 2023 
Af Partiforeningens Bestyrelse

Bestyrelsesmøde for Socialdemokratiet i Hillerød kl. 19.30-21.30 i Kedelhuset, Fredensvej 12B, 3400 Hillerød.

Alle medlemmer i partiforeningen er velkomne ved at give besked til formanden Mustafa Adham mtaadh@gmail.com. Ønsker man som medlem at modtage en kopi af dagsordenen skal man kontakte formanden.

Orientering fra Bestyrelsen

ORIENTERING - 02. februar 2023 
Af Partiforeningens Bestyrelse

Bestyrelsen for Socialdemokratiet i Hillerød holdt møde den 16. januar 2023, hvor følgende temaer blev drøftet.
​​Læs mere

Generalforsamling i DSU

NYHED - 17. januar 2023 
Af DSU Hillerød

I går havde vi generalforsamling, hvor distriksformand for DSU Nordsjælland Mathias Kring Niebuhr besøgte os. Formand gennem tre år, Frederik Mulla Hansen, gik af som formand.
​Læs mere

Valgkampsfejring

NYHED - 15. januar 2023 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

I går var alle socialdemokrater i Hillerød inviteret en tur til Vejby forsamlingshus, hvor der var fest. Vi skulle fejre, at vores Fie fik så fantastisk et valg.
​Læs mere

Fie Hækkerup stormer ind i Folketinget

NYHED - 04. november 2022 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Fie fik 5789 personlige stemmer her i Nordsjælland. Det betyder at hun stormer ind i Folketinget på en socialdemokratisk førsteplads i Nordsjælland.
​Læs mere

2. behandling af budgettet

TALE - 28. september 2022 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

"Det kræver de bedste hoveder og de største hjerter at passe på de mindste mennesker".
​Læs mere

Socialdemokratiet har indgået et historisk budget

NYHED - 12. september 2022 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

På mere end en måde har vi i Socialdemokratiet indgået et historisk budget i Hillerød kommune for årene 2023-2026.
​Læs mere

1. behandlingen af budget 2023

TALE - 31. august 2022 
Af Thomas Brücker, Gruppeformand

Det skal være trygt og godt at være barn i Hillerød Kommune. At trives og at lære hænger sammen.
​Læs mere

Besøg på Nyt Hospital Nordsjælland

NYHED - 25. august 2022 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Socialdemokratiets partiforening i Hillerød har været på besøg på Nyt Hospital Nordsjælland, hvor vi fik en rundvisning på det kommende hospital.
​Læs mere

Vi hækler roser til valget

INVITATION - 18. august 2022 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Vi hækler følgende dage: Mandag d. 22/8 kl 13 -15, Onsdag d. 31/8 kl. 14-16, Onsdag d. 7/9 kl. 14-16, Tirsdag d. 13/9 kl. 14-16. Alle dage i Lenas kolonihave.
​Læs mere

Mød Fie i sommerlandet

MØD OS - 01. august 2022 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Dejligt at Fie er en folketingskandidat fra S, som har lyst til at tale med folk - hun har ikke blot gode aner - Fie har meget mere at byde på. Hold øje med kalenderen, så du kan høre mere om, hvad Fie brænder for.
​Se datoer og steder her

Kan du holde varmen?

INVITATION - 21. juli 2022 
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Fra i morgen og resten af juli deler vi is ud sammen med vores dygtige folketingskandidat, Fie Hækkerup. Kom og få en snak og en is!
​Se datoer og steder her

Sådan lyder hans advarsel til datteren

BILLEDBLADET.DK - 07. juli 2022 
Af John Lautrup, foto Hanne Juul

Nick Hækkerup blev træt af politik. Men det har ikke afskrækket hans datter, Fie Hækkerup, fra at stille op til Folketinget.
​​​Læs mere

Borgmesterens Sankt Hans tale

TALE - 24. juni 2022 
Af Kirsten Jensen, Borgmester

Efter en fantastisk Skt. Hans på Torvet, og hele vejen rundt om søen, kom jeg forbi vores slot i al dets magt og vælde. Det deler jeg med dig her under min Skt. Hanstale: Sankt Hans er en overgangstid. Vi markerer et skel. Mellem den lyseste tid og det mindste mørke.
​​​Læs mere

Vores sagsbehandlere behøver hjælp

LÆSERBREV - 15. juni 2022 
Af Mie Lausten, Byrådsmedlem, Næstformand i Børne-, Familie- og Ungeudvalget og Thomas Brücker, Gruppeformand, Medlem af Børne-, Familie- og Ungeudvalget

Der er behov for flere sagsbehandlere til det specialiserede område. I Hillerød Kommune oplever vi som mange andre kommuner, at mange flere børn har behov for ekstra hjælp.
​​​Læs mere

Dansk Metals Grundlovsmøde

INVITATION - 26. maj 2022
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Kom til grundlovsmøde på Metalskolen i Jørlunde. Musik og fællessang leveres af de altid festlige Blå Mandag Jazzband, og Metalskolen Jørlunde byder på morgenmad og en let frokost i det grønne, så tag gerne tæpper med. Masser af underholdning for børnene.
​​​Læs invitationen

Paneldebat om Forsvarsforbeholdene

INVITATION - 20. maj 2022
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Den 1. juni skal vi stemme om Danmarks tilknytning til samarbejdet mellem EU-landene om forsvar og sikkerhed. Men hvad er det, vi skal stemme om? – og hvad betyder et ja eller et nej? 
​​​Læs invitationen

Vil du foran i køen?

LÆSERBREV - 20. maj 2022
Af 
Thomas Brücker og Susanne Due Kristensen og Medlemmer af Økonomiudvalget for A

Der er på onsdagens økonomiudvalgsmøde i Hillerød kommune skrevet ny historie. I sin iver efter at imødekomme forslag om private plejehjem i vores kommune, vil V, C, O, NB og B nu arbejde med lokalplaner endnu inden grundejeren har fremsat et formelt ønske om den. 
​​​Læs mere

Er private plejehjem lykken?

LÆSERBREV - 20. maj 2022
Af 
Janne Lunding Olsen, Byrådsmedlem for SF, næstformand i OLU, Hillerød og Susanne Due Kristensen, Byrådsmedlem for A, medlem af OLU, Hillerød

Skal vi have konkurrence på væsentlige velfærdsopgaver, hvis vi ikke får bedre service, højere kommunale udgifter, og måske mere ulige forhold for de borgere som har mest behov for hjælp og omsorg? 
​​Læs mere

Ældrebudgettet skal bruges på borgerne, ikke på dyre udbudsmodeller

LÆSERBREV - 19. maj 2022
Af Susanne Due Kristensen, medlem af OLU for A, Hillerød Byråd

Det er muligt, at Jakob Sharff, branchedirektør i DI, mener det frie valg er populært. Hos os er populariteten dog til at overskue, idet knapt 1,2 borgere ud af 10 vælger en privat leverandør til personlig pleje og praktisk hjælp.
​​Læs mere

Mange unge ved ikke hvad de skal stemme den 1. juni

DEBAT - 13. maj 2022
Af Per Kristensen, Formand for Hillerødkredsen

Der hænger plakater på lygtepælene, men ”hvad er det, jeg skal tage stilling til?” – tænker mange unge. Epinion har undersøgt om de unge ved, hvad afstemningen den 1. juni handler om.
​​Læs mere

Folkeafstemning om forsvarsforbeholdet

NYHED - 11. maj 2022
Af Socialdemokratiet i Hillerød

JA TIL FÆLLES FORSVAR AF VORES SIKKERHED

Den 1. juni skal vi stemme om Danmarks tilknytning til samarbejdet mellem EU-landene om forsvar og sikkerhed. Det er et mellemstatsligt samarbejde, hvor det enkelte medlemsland har vetoret, og hvor der ikke er afgivet suverænitet til EU.
​​Læs mere

Valg af ny kandidat

NYHED - 09. maj 2022
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Nick Hækkerup har valgt at skifte det politiske arbejde ud med et job som direktør for Bryggeriforeningen. Derfor har Hillerødkredsen brug for en ny kandidat, som afløser for Nick Hækkerup. Meld dit kandidatur senest 14. maj.
​​Læs mere

Fhv. borgmester Jens S. Jensen – mindeord

MINDEORD - 01. april 2022
Af Kirsten Jensen og Lennart Weber

Ved kommunalvalget i november 1985 blev skovfoged Jens Severin Jensen valgt til Hillerøds borgmester. Han havde i 15 år været en vigtig del af Hillerøds politiske ledelse, og han havde haft et godt samarbejde også med borgerlige partier, som naturligvis ikke var meget for at overlade ham den indflydelse, som fulgte med borgmesterposten.
​​Læs mere

Generalforsamling

PRESSEMEDDELELSE - 26. marts 2022
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Lørdag afholdte socialdemokraterne deres første, fysiske generalforsamling siden Coronapandemiens start i 2020. Der var stort fremmøde og glæde over igen at kunne samles fysisk.
​​Læs mere

Borgmesteren og gruppeformandens tale til Generalforsamling

TALER - 26. marts 2022
Af Kirsten Jensen og Thomas Brücker

Kirsten Jensen: Vi har været mærkede af Corona. Vi har ikke i ret høj grad haft mulighed for at møde hinanden eller alle de andre borgere i vores kommune.
​​Læs mere

Vi vil gerne hjælpe!

PRESSEMEDDELELSE - 02. marts 2022
Partierne i Hillerød Byråd kommer her med en fælles erklæring omkring situationen i Ukraine:

Partierne i Hillerød Byråd vil gerne hjælpe mennesker, som må flygte fra Ukraine. Vi vil tage et direkte medansvar for de mennesker, som må flygte.
​​Læs mere

Arresø bliver renere

SN.DK - 07. februar 2022
Af Louise Colding, formand for Natur, Miljø og Klimaudvalget i Hillerød Byråd

Vi vil gerne have statens hjælp til en renere Arresø. En konservativ MF’er (Mette Abildgaard, red.) skriver om Arresø. Hun kan tage ansvar ved at foreslå, at den statsejede sø bliver en del af den næste statslige handlingsplan for renere vand. Det er den nemlig ikke.
​​Læs artiklen