NYHEDER & DEBAT

150-året for Socialdemokratiets oprettelse

TALE - 15. oktober 2021
Af Niels Nedergaard, Bestyrelsesmedlem 

Jeg fik i anledning af jubilæet lyst til at dykke helt ned i den første tid for arbejderbevægelsen, da det både var svært og forbudt, og se på nogle af dem, som overvandt denne modstand i retning af et mere åbent, demokratisk og retfærdigt samfund. Og til allersidst en lille historie om min egen farfar.
Læs mere

Socialdemokratiet fylder 150 år

PRESSEMEDDELELSE - 12. oktober 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød 

Socialdemokratiet fylder 150 år – hør Lennart Weber fortælle om Hillerød. Fredag den 15. oktober klokken 14 til ud på eftermiddagen kan du møde Lennart Weber og Niels Nedergaard i Socialdemokratiets lokale Helsingørsgade 25, den gamle urmagerbutik.
Læs mere

Jeg er skeptisk over for strukturforandringer

DEBAT - 08. oktober 2021
Af Kirsten Jensen, Borgmester 

Behovet for stærkt specialiserede ydelser og voksende problemer med at rekruttere løses ikke af strukturændringer. Strukturen er ikke det egentlige problem, det er ressourcerne. Nye streger på landkortet vil få kunne holde ud, skriver Kirsten Jensen.
Læs mere

S i Hillerød satser på ungdommen

PRESSEMEDDELELSE - 03. oktober 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød 

Mediebilledet har den seneste tid omhandlet manglen på unge der engagerer sig i de etablerede partier. I flere kommuner er ikke en eneste under 30 valgt ind i byrådet og mange steder mangler der kandidater. Men Socialdemokratiets partiforening i Hillerød har valgt at gå en helt anden vej.
Læs mere

Socialdemokratiets tale til 2. behandling af budgettet

TALE - 02. oktober 2021
Af Thomas Brücker, Gruppeformand 

Det er en del af præmissen, at vi ikke er ankommet til Hillerød Byråd med det samme, ideologiske kompas … men vi er alle i samme båd. Ved 1. behandlingen af budgettet stod det klart, at vi stod med kæmpe store udfordringer. Med kapaciteten på vores dagtilbud, skoler, på vores sundhedscenter og har brug for flere plejehjemspladser. 
Læs mere

Socialdemokratiet går nye veje i valgkampen

KV21 - 22. september 2021
Af Martin Warming, sn.dk 

Helsingørsgade 25 bliver de kommende måneder omdannet til en valgcafé. Det er de lokale socialdemokrater, der har lejet sig ind i det ledige butikslokale, der fra den 25. september og frem til kommunalvalget den 16. november skal danne rammen om en valgcafé, hvor de socialdemokratiske kandidater, der stiller op til kommunalvalget, kan møde borgerne - og omvendt.
Læs mere

Kommunens budget for 2022 ligger klar

NYHED - 21. september 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød 

Vores borgmester, Kirsten Jensen, takker de 26 byrådsmedlemmer fra A, B, C, F, O, V og Ø, for en god budgetaftale for 2022. Den er god, set i lyset af, at vi stod i en svær situation, hvor der var udsigt til flere besparelser.
Læs mere

Trivsel og et trygt børneliv og en ambitiøs miljø- og klimapolitik for Hillerød

Socialdemokratiets tale til budget 2022-2025

TALE - 26. august 2021
Af Thomas Brücker, Gruppeformand 

Der skal igen i år lyde en kæmpe stor tak og ros til medarbejderne i Hillerød Kommune, der har medvirket til, at vi er kommet så godt igennem denne Coronakrise. I spiller en afgørende rolle i vores kommune. Jeres dygtighed, opfindsomhed og fleksibilitet er enestående.
Læs mere

Ingen politisk stilstand i Hillerød og Nordsjælland

DEBAT - 25. august 2021
Af Nick Hækkerup, Justitsminister 

Jeg er bange for, at Venstres Klaus Markussens indlæg den 16. august er blevet forkortet af redaktionen. For har man læst det, sidder man tilbage med følelsen af, at den eneste kommende statslige investering i infrastruktur i Nordsjælland er forlængelsen af Hillerødmotorvejen. 
Læs mere

Om Hillerød Forsyning

DEBAT - 24. august 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød 

I denne uge fik Hillerød Forsyning ny direktør, og vi glæder os. Det er endnu en milepæl i arbejdet med forandringer i forsyningen. 
Læs mere

Lejlighederne i Horsevænget

DEBAT - 22. august 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød 

Flertallet af lejlighederne i Horsevænget er solgt til en privat udlejer, mens kommunen beholder nogle af dem. Nu fortæller lejere hos den nye private udlejer om varsling om bemærkelsesværdigt høje huslejestigninger. 
Læs mere

1. maj hilsner fra Thomas Brücker og Nick Hækkerup

1. maj-tale

TALE - 01. maj 2021
Af Kirsten Jensen, Borgmester i Hillerød Kommune

Forårsdag og 1. maj. Men i år uden optog, fælles morgenbord og gode sange om de håb, som er fælles for mennesker over hele jorden. 
Læs talen

Om lokalplan for virksomheden JJensen

DEBAT - 12. april 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød, Byrådsgruppen

Socialdemokraterne i Hillerød mener ikke, at nedknusningsvirksomheden JJensen kan udvide sit genbrugsanlæg på Højlundevej ved Uvelse. 
Læs mere

Ombygning af Hillerød Station

DEBAT - 12. april 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød, Byrådsgruppen

Det er meget vigtigt for Hillerød og for Nordsjælland i øvrigt, at regeringen spiller ud med, at Hillerød Station skal bygges om. 
Læs mere

Der går et spøgelse hen over Nordsjælland

DEBAT - 07. april 2021
Af Niels Nedergaard, Byrådskandidat

Det gamle forslag om Ring 5, motorvej, bro eller tunnel ved Helsingør, er igen kommet frem. Ring 5, der også vil berøre Hillerød Kommune.
Læs mere

Tag godt imod de socialdemokratiske kandidater til kommunalvalget

PRESSEMEDDELELSE - 30. marts 2021
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Vi kan med glæde præsentere Socialdemokratiets 16 kandidater til det kommende byrådsvalg 16. november. Fælles for alle er, at de nærer stor kærlighed til kommunen, borgerne og miljøet. 
Læs mere

Projektering af nye boliger til nye naboer i Ny Hammersholt/Hammersholt

DEBAT - 03. marts 2021
Af Niels Nedergaard, Byrådskandidat

Det er både med interesse og nogen undren, at jeg læser om tre projekter til bebyggelse i Hammersholt og Ny Hammersholt.  Rækkehuse eller klyngehuse er generelt en god boligform med udfoldelsesmuligheder for beboerne.
Læs mere

Vi har ikke penge til alle cykelstier med det samme

DEBAT - 03. februar 2021
Af Mie Lausten, Byrådsmedlem

I Socialdemokratiet arbejder vi for, at man kan færdes sikkert i trafikken i vores kommune. Vi har ikke penge til det hele med det samme, og vi må og vil gerne være med til at prioritere og udbygge cykelstinettet.
Læs mere

S foreslog lavere tårne

DEBAT - 15. januar 2021
Af Mie Lausten og Louise Colding, Byrådsmedlemmer

Vi kan godt forstå, at mange ligesom os bemærker, at bolig-tårnene på Frederiksbro bliver meget høje. Men hvorfor blev bygningerne så høje? Det blev de, fordi et flertal i byrådet i 2016 ønskede 15 etager og afviste et forslag fra socialdemokraterne om, at de højeste bygninger maksimalt måtte være 11 etager.
Læs mere