Stærke virksomheder

Med Jens S. Jensen (A) som borgmester tog Hillerød Kommune med købet af statens gårde for år tilbage de afgørende skridt, som betyder, at FujiFilm, Foss og Novo Nordisk ligger hos os i dag. Denne jord er en del af den nye bydel Favrholm. Oven i købet vedtog Region Hovedstaden, at bygge et helt nyt Nordsjællands Hospital, og det lykkedes os at få det placeret bedst muligt for udviklingen i Hillerød Kommune.

Vi ligger centralt i Nordsjælland, vi har gode trafikforhold, som vi vil gøre endnu bedre, vi har en mangfoldighed af virksomheder og et meget bredt udvalg af uddannelser, som understøtter hinanden. Derfor søger virksomheder og uddannelser til Hillerød. Det vil vi blive ved med at arbejde for. Vi vil især gerne tiltrække virksomheder, der vil satse på et grønt regnskab.

Arbejdet i Hillerød Symbiose er vigtigt for bæredygtighed og verdensmål, fordi der i selve symbiosetankegangen ligger et ønske om at kunne genbruge hinandens ressourcer. Tovholderen i Hillerød Symbiose er Hillerød Forsyning. Vi mener, at Hillerød Forsynings fokus på at levere en stadig grønnere forsyning på varme, vand, køling, affald og spildevand, skal fortsætte.

Vi bakker virksomhederne op ved at stå side om side med dem i kampen for, at staten investerer i vores overordnede infrastruktur – så motorvejen til Hillerød bygges færdig, Hillerød Station bygges om og Favrholm Station gøres helt klar til både s-tog og Lokaltog.