NYHEDER & DEBAT

Hillerød Slotssø Byfest

NYHED - 8. juni 2024
Af Socialdemokratiet i Hillerød

En skøn dag til Hillerød Slotssø Byfest trods det halvsløje vejr. De raske gutter i travaljen roede først Socialdemokratiet til en sejr over ærkerivalerne fra Venstre i Hillerød, og direkte til en semifinaleplads med tiden 4 minutter og 19 sekunder.

I semifinalen kom vi desværre op mød Strø Mølle, der har vundet turneringen de sidste par år. Gutterne i den røde båd, med kaptajn Kirsten Jensen til at styre tropperne, roede i en fantastisk tid på 3 minutter og 58 sekunder. En forbedring på 21 sekunder!

Desværre var det ikke nok til at slå favoritterne fra Strø, der da også endte med at løbe med sejren igen i finalen 🏆

Men vi fik 3. bedste tid 💪🥉

Vi stiller selvfølgelig med et hold igen til næste år 💪 🛶 🎡 🏆 🅰️ 😎 😄