NYHEDER & DEBAT

Valgkampsfejring

NYHED - 15. januar 2023
Af Socialdemokratiet i Hillerød

I går var alle socialdemokrater i Hillerød inviteret en tur til Vejby forsamlingshus, hvor der var fest. Vi skulle fejre at vores Fie fik så fantastisk et valg. Hyggeligt og sjovt med gode taler, god musik, god mad og gode mennesker.

Fie skriver:

I går var en helt fantastisk aften. Jeg fik nemlig endelig mulighed for at fejre resultatet fra folketingsvalget med alle socialdemokraterne fra Hillerød og Gribskov - og sikke en aften det var! 🎉 🌹

De knoklede derudaf under valgkampen, og resultatet oversteg da også langt min forventning, da jeg blev topscorer i Nordsjælland, og vi dermed også sikrede, at vi fortsat har et folketingsmedlem fra Hillerødkredsen.

Det blev fejret med manér i går med både god mad og drikke, dejlig underholdning i form af sang og musik af min gode kollega, Benny Engelbrecht, dans, kager med et vigtigt tal, jeg nok aldrig glemmer og ikke mindst det bedste selskab. Tak til alle, der var med til at gøre i går helt magisk 💖