NYHEDER & DEBAT

Er det virkeligt det, regeringen forstår ved effektiv sagsbehandling?

NYHED - 16. oktober 2017
Af Christine Antorini, MF, A

I Hillerød har man bygget et nyt supermoderne miljøvenligt rensningsanlæg, men det er ikke kommet igang endnu, fordi de har ventet 2,5 år på en klagesag. Er det virkeligt det, regeringen forstår ved effektiv sagsbehandling?
 

Stort forlig om budgettet for næste år i Hillerød – med gode nyheder

BUDGET - 11. september 2017
Af Kirsten Jensen, 1. Viceborgmester, A

TAK til alle forhandlerne og dermed til et overvældende stort flertal i vores byråd for at finde sammen om budgettet. Det er sådan det skal være: Når vi først er valgt, skal vi løse problemer sammen og dermed jo også sammen glæde os over bedre løsninger for os alle her i kommunen. 

Interview med Susanne Due Kristensen i Radio Kattegat

RADIOUDSENDELSE - 4. september 2017
Af Socialdemokratiet i Hillerød

I anledning af Kommunalvalg 2017 gav Susanne Due Kristensen interview til Carsten Eriksson, Radio Kattegat, om hvad det vil sige at sidde i Region Hovedstaden og lidt om mennesket bag politikeren Susanne Due Kristensen.
Hør udsendelsen

1. behandling af budget 2018

TALE - 1. september 2017
Af Kirsten Jensen, 1. Viceborgmester, A

Budgetlægning er en mulighed, der dukker op hvert år. Hvert år får man mulighed for at få meget stor indflydelse på, hvor udviklingen i Hillerød Kommune skal bevæge sig hen. Det er her, der bliver sat penge af, som det mest tydelige tegn på, hvad man vil – men også på, hvad der er muligt.  
Læs talen

Mød Socialdemokraterne til Byfesten

BYFEST - 22. maj 2017
Af Socialdemokratiet i Hillerød

9. til 11. juni - Socialdemokratiet inviterer dig til et par sjove og lærerige dage, hvor du får mulighed for: At grille en øko rød og benytte den socialdemokratiske ønskebrønd, S-byrådskandidater vil lytte til dine ideer og ønsker til et godt liv i Hillerød Kommune.
Læs mere

Vores by skal være tryg

TALE - 19. maj 2017
Af Vivi Wøldike, Byrådsmedlem, A

Vedr. forslaget om at nedsætte et paragraf 17, stk. 4 udvalg - Vores by skal være tryg, vores natteliv skal være trygt, vi skal som borgere kunne gå trygt i byen. Vores restauratører skal trygt kunne føre en anstændig forretning, og skal ikke trues af nogen eller noget.
Læs talen

Mød Dan Jørgensen d. 23. maj

DEBATAFTEN - 13. maj 2017
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Hillerødkredsen har inviteret Dan Jørgensen til Hillerød. Derfor vil vi gerne invitere jer til debataften om principprogrammet tirsdag den 23. maj kl. 19.00 til 20.30 i 3Fs lokaler på Milnersvej 41.
Mødet er for medlemmer af partiforeningen.
Læs mere og tilmelding

Susanne Due Kristensen genvalgt

PRESSSEMEDDELELSE - 05. maj 2017
Af Socialdemokratiet i Hillerød

Repræsentantskabet i Region Hovedstaden har d. 29. april 2017 genvalgt Susanne Due Kristensen (A) som kandidat til Region Hovedstaden. Susanne Due Kristensen har de sidste 4 år repræsenteret Socialdemokraterne fra Gribskov og Hillerød i Regionsrådet.
Læs pressemeddelelsen

1. maj tale af Kirsten Jensen

TALE - 01. maj 2017
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Budskab: Svaret på globaliseringens udfordringer er fællesskab – det er der masser af i Hillerød. Verden er konstant i forandring – det har den jo altid været, og vi vænnede os til tanken om, at forandringer var fremskridt.
Læs talen

1. maj tale af Christine Antorini

TALE - 01. maj 2017
Af Christine Antorini, MF, A

Jeg havde egentlig aldrig troet, jeg skulle holde en 1. maj tale, der handlede om skat. I Danmark har skattemoralen været høj i mange år. For langt de fleste har nemlig indgået en kontrakt med hinanden og samfundet.
Læs talen

Det nye Nordsjællands Hospital har brug for et køkken

BREV TIL MINISTRE - 29. marts 2017
Af partierne i Hillerød Byråd

Samtlige partier i Hillerød Byråd er på viceborgmester Kirsten Jensens foranledning, gået sammen om at skrive til ældreminister Thyra Frank og sundhedsminister Karen Elleman for at henstille til, at der gives lov til etablering af køkken på det nye Nordsjællands Hospital.
Læs brevet

Mange vil være med i samarbejdet om Hillerød Byforum

TALE - 29. marts 2017
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Hillerød Byforum er en meget stor ting for Hillerød. Der er en stærk rød tråd fra arbejdet om vores bymidte, som involverede mange frivillige – nogle arbejdsgrupper er stadig i gang – over vores visionsarbejde – til dannelsen af Hillerød Byforum i mandags.
Læs talen

Pædagoger i skolen kan spille en rolle for eleverne

LÆSERBREV - 8. marts 2017
Af Kirsten Jensen og Christina Høi Skovdal, A

Vi ønsker, at børn og unge i vores skoler skal have det godt. Det kommer ikke altid af sig selv, men heldigvis ved vi, at pædagoger i skolen kan hjælpe meget. Derfor mener Socialdemokratiet, at pædagoger kan spille en rolle for eleverne uanset, hvor gamle eleverne er.
Læs mere

Vi vil en værdig kernevelfærd

LÆSERBREV - 28. februar 2017
Af Susanne Due Kristensen, Regionsråds- og Byrådsmedlem, A

Socialdemokraterne ønsker, at mennesker der ikke længere kan lave mad selv, men dog kan varme et måltid mad, skal have lov at købe en varieret kost fra kommunens storkøkken. Det er for os kernevelfærd. Vi ved at god mad er opmuntrende, fremmer sundhed og forebygger indlæggelser. 
Læs mere

Ny kvalitetsstandard for ældre

TALE - 22. februar 2017
Af René Silword, Byrådsmedlem, A

Byrådet har vedtaget en ny regel eller kvalitetsstandard for ældre mennesker, der har brug for hjælp. Socialdemokraterne er kritiske overfor den nye standard, fordi den på ét punkt skaber tvivl om, hvilken støtte et menneske, der ikke selv kan lave mad længere, kan få.
Læs talen

Ikke mere tid til hjælp til borgerene, når tøjvask udliciteres

LÆSERBREV - 20. februar 2017
Af Susanne Due Kristensen og René Silword, medlemmer af Seniorudvalget i Hillerød kommune, A

Nu skal unge og ældre i Hillerød, som ikke vurderes at have et rehabiliteringspotentiale jo til at betale for at få vasket deres tøj – hvis de da ikke helt opgiver det. Det har et flertal i byrådet besluttet.  
Læs mere

Vi har brug for flere plejeboliger

LÆSERBREV - 20. februar 2017
Af Susanne Due Kristensen og René Silword, medlemmer af Seniorudvalget i Hillerød kommune, A

Vi har gode plejecentre, og vi får brug for flere.  Hvor mange plejeboliger har vi brug for? Hvor skal de ligge? For sig selv eller som en del af andet byggeri, så generationerne kommer tættere på hinanden.
Læs mere

Jamil 60 år - Åbent hus d. 4. februar

TALE - 04. februar 2017
Af Kirsten Jensen, Viceborgmester, A

Du fejrer din fødselsdag i dag, men det er ingen selvfølge. Du har set meget i dit liv. Du har oplevet uro, død, krig, svigt, chanceløshed og adskillelse på et plan, som vi andre skal prise os lykkelige for ikke at have.
Læs talen